EmployFree

EmployFree.jpg

Werken met de vrijheid en beloningsstructuur van zelfstandigheid maar met de zekerheid en voorzieningen van een werknemer. Met het AIMED People EmployFree model kan dat nu. Grijp je kansen maar beperk je risico's.

Met ons 70/30 model heb je als AIMED People EmployFree de unieke kans om een prachtige bonus te verdienen. Deze bonus is het verschil tussen de vaste kosten die je maakt en de 70% van de omzet die je hebt gerealiseerd. Je mag 55% van je omzet aan vaste kosten besteden. Daarbij krijg je de ruimte om dit geheel naar eigen inzicht in te vullen. Denk bijvoorbeeld aan een dure auto en een lager vast loon, en visa versa. Hieronder een scenario uitgewerkt ter verduidelijking.

Uiteindelijk gaat 70% van je uurtarief dus naar jou toe (bij 75 euro uurtarief gaat 52,50 euro per uur naar jou). Een gemiddelde AIMED People EmployFree maakt zo’n 1.740 uur per jaar. De meeste engineers maken na de overstap naar EmployFree financieel een grote stap vooruit (denk aan 20-25%). Niet het belangrijkste, maar toch wel lekker meegenomen. Uit de 70% betaal je jouw eigen “vaste” loon, werkgeverslasten, externe opleidingskosten/certificeringen, vervoerskosten en kosten als een laptop, tablet of telefoon. Komen deze kosten lager uit dan het door jou verdiende deel, dan wordt dit uitgekeerd in de vorm van jouw variabele bonus.


Neem contact op voor meer informatie.

AIMED People - Futureproof Werkgeverschap

REKENVOORBEELD


Omzet x 70% 

€ 91.350

Bruto jaarloon (€3.900 p/m + vakantiegeld) 

€ 50.700

Werkgeverslasten (18%) 

€ 9.360

Leasebudget (€600 x 12 + brandstof) 

€ 9.040

Telefoon/laptop & certificering 

€ 2.180

-------------

Jaarbonus 

€ 20.070