Over AIMED

Welkom bij AIMED

AIMED staat voor "Gerichte Oplossingen"

AIMED is gericht op Applicatie & Workplace Distributie & Management. Applicatie Management speelt een belangrijke rol bij het terugdringen van de Total Cost of Ownership. Door het aanbrengen van beleid en structuur binnen deze processen kunnen hoge besparingen op de algehele IT uitgaven gerealiseerd worden.

- Applicatie Packaging - Applicatie Virtualisatie - Applicatie Standaardisatie - Applicatie Licentiebeheer - Applicatie Distributie - Applicatie Testen - Applicatie Intake & Documentatie – OS & Werkplekbeheer - Opzetten OTAP omgeving - Training - Software - Off Site Packaging – Applicatie & OS Migratie -

AIMED is sinds 1995 betrokken bij de ontwikkelingen op dit gebied. Onze expertise heeft zich sindsdien uitgebreid naar de meest bewezen oplossingen. Op deze basis heeft AIMED een aantal producten in het programma welke ICT Management inzichtelijk en schaalbaar maakt. Deze oplossingen maken de technologie ook interessant én bereikbaar voor het MKB.

Onze specialisten zijn gecertificeerd en worden regelmatig getraind op de nieuwste technieken.
Graag komen wij een vrijblijvend bij u op locatie voor een objectief advies.

Bekijk de AIMED bedrijfsfilm

 

We hebben een duidelijke doelstelling:

BEDRIJFSFILOSOFIE

Kwaliteit en flexibiliteit staan centraal in onze bedrijfsfilosofie. Wij willen niet de grootste speler in de markt zijn, maar wel de beste. Wij geloven dat in deze branche enkel een klein en hooggespecialiseerd team garant staat voor een aanzienlijke toegevoegde waarde. Onze compacte structuur laat ons toe om sneller in te spelen op de laatste technologische evoluties en maakt ons minder onderhevig aan de wisselende conjunctuur. Wij bieden kwaliteit voor een rechtvaardige prijs.
Een nauwe samenwerking en goede communicatie met onze klanten is één van onze sterke punten. Ieder aspect van de beoogde oplossing en elke stap in de ontwikkeling wordt grondig met de klant doorgepraat. We hebben immers één doel: volledig voldoen aan de verwachtingen van de klant.

ORIGINEEL

We doen de dingen op onze manier en we bedenken unieke oplossingen op maat die aan al uw verwachtingen voldoen.

FLEXIBEL

We zijn een 'klein' bedrijf dat 'grote' projecten verwezenlijkt. Bij ons praat u rechtstreeks met de juiste persoon. Geen tussenpersonen, geen tijdsverlies! Onze compacte structuur laat ons bovendien toe een heel competitieve prijzenpolitiek te voeren.

TECHNOLOGISCH

Onze kracht is gestoeld op het beheersen van de allerlaatste technologieën. Alle componenten van onze IT Management oplossingen worden binnen het bedrijf ontwikkeld. Onze klanten vragen vaak sterk gespecialiseerde oplossingen, daarom werken we met een team van toegewijde specialisten.

LANGE TERMIJN

Onze oplossingen getuigen van een langetermijnvisie. We bouwen duurzame relaties met onze klanten op.

TOEGEWIJD

AIMED Solutions is de thuisbasis van toegewijde mensen uit de wereld van IT Management en technologie. Onze kracht ligt in de combinatie van hun unieke talenten.

GESPECIALISEERD

We zijn er van overtuigd dat een bedrijf zich moet concentreren op zijn core business. Op die manier garanderen we de hoogste kwaliteit die ons professioneel team kan leveren.

DUURZAAMHEID

AIMED Solutions zal op haar manier en met de middelen waarover zij beschikt streven naar een optimale bijdrage in duurzaamheid. AIMED Solutions is het eens met de stelling dat het mondiaal streven naar duurzame welvaart en een duurzaam welzijn zal leiden naar een meervoudige winst voor zowel de mens, het milieu als voor de economie. Behalve de materiële zaken(welvaart) streeft AIMED Solutions met name ook naar duurzaam welzijn. Waardering betreft dan wie we zijn, wat we kunnen doen en hoe we ons gedragen. De gedragscode betreffende duurzaamheid voor AIMED Solutions bestaat dan ook uit de volgende standpunten:

AIMED Solutions zal ernaar streven:

  • De gezondheid en veiligheid van haar medewerkers en de gemeenschap te beschermen
  • Oplossingen te zoeken in innoverende en duurzame ideeën op allerlei gebied
  • Partners en klanten een aantrekkelijk rendement op hun investering te bieden
  • Te investeren in een verantwoordelijke organisatie om de kwaliteit van het leven te verbeteren
  • Milieu effecten minimaliseren

AIMED-Beeldje.jpg