AppLabs as-a-Service

AIMED AppLabs - Packaging as a Service

AppLabs is een Off-Site & Fixed-Price Applicatie Packaging oplossing. Een service voor ontzorging en uitbesteding van uw Applicatie Management. AppLabs kan dienst doen als aanvulling op uw bestaande omgeving of als volledige uitbesteding volgens het SaaS model. Op afroep, snel, Cloud Based, kwaliteit, voordelig én met garantie!

Door het gebruik van efficiënte processen en technieken, zijn we in staat de aangevraagde software packages snel te analyseren, bouwen en op te leveren. Hierdoor gaan we kostenbesparend te werk en u bent gegarandeerd van snelheid en kwaliteit.

AppLabs sluit naadloos aan op uw eigen applicatie & package omgeving. U bepaalt zelf welke software packages u uitbesteed. Bijvoorbeeld juist de complexe apps die veel tijd kosten of misschien alles, zodat u bespaart op licenties, werkplekken, resources en overhead

U laat uw applicatie packages maken in de AIMED Solutions - AppLabs Packagefactory. U hoeft niet in eigen kennis, licenties, werkplek, hardware en FTE’s te investeren. Vanaf de 1e dag bent u al productief!

U vraagt een bepaalde hoeveelheid applicatie packages aan. De kosten worden overeengekomen en staan vast.  Alleen packages die succesvol zijn opgeleverd worden met uw tegoed verrekend. 100% kwaliteitsgarantie.
Binnen AppLabs PaaS verzorgen we proactief het onderhoud en de updatecyclus van uw applicatieset. Wij informeren u wanneer er software updates zijn en beheren de licenties en de Applicatie Lifecycle. U wordt volledig ontzorgd.

  • Maximale ontzorging
  • Volledige Lifecycle Management voor uw applicaties
  • Minimale administratieve en financiële overhead
  • Proactieve Applicatie Update Service
  • Applicatie updates en patches inbegrepen
  • Optimale Applicatie Security
  • Zeer korte doorlooptijd
  • Vaste, lage kosten per app.

Met AppLabs Packaging as a Service, verzorgen wij de volledige Applicatie Lifecycle. Proactief versie -en updatebeheer, waardoor uw applicaties altijd up-to-date, functioneel en secure zijn.

PaaS (packaging as a Service)= maximale ontzorging.