Omschrijving

De Microsoft MSIX Installer training is in ontwikkeling.

Indien u nu al meer informatie of ondersteuning wenst neem dan aub contact op voor meer informatie.
Ook voor Advanced Installer licenties kunt u terecht bij AIMED als de BeNeLux distributeur en trainingcenter.

 


MSIX - Grootste update sinds Windows Installer

Geschreven door Bogdan Mitrache - Advanced Installer

 

Wat is MSIX?

Maak een enkel pakket voor alle Windows-platforms, de belofte van MSIX, de visie van Microsoft voor de toekomst van Windows Installer. MSIX is een complete containerisatieoplossing die alle geweldige functies in UWP overneemt en het belangrijkste is dat deze van toepassing is op alle Win32-, WPF-, Windows Forms- en UWP-toepassingen.

Het nieuwe MSIX-pakketformaat is een grote verbetering (in uitvoering) van het huidige APPX-formaat, die u nu kunt proberen met de nieuwste versie van Advanced Installer en onze ondersteuning voor de Desktop Bridge .

Wat is het volgende?

Omdat het nog maar het begin is, kunnen MSI-pakketten heel goed nog minstens een paar jaar worden ondersteund op Windows 10. Maar door naar de GitHub-repo van MSIX te kijken, zijn er enkele aanwijzingen dat Microsoft een toekomst voor ogen heeft waarin MSIX niet alleen de MSI vervangt maar creëert ook een pakketindeling die platformonafhankelijke Microsoft-applicaties op elk platform (iOS, Android, MacOS en Linux) kunnen herkennen en gebruiken.

Microsoft-partnerschap

Onze toewijding om het platform te verbeteren heeft ons ertoe gebracht de Express-editie te bouwen , uitgebracht in samenwerking met Microsoft. Bekijk Kevin Gallo, VP bij Microsoft, die het aankondigt in de volgende video.

https://youtu.be/o9k8y46udho

Deze editie breidt het Desktop Bridge-platform uit van Microsoft. Het is ontworpen om ontwikkelaars en IT-professionals te helpen eenvoudig een applicatie naar het APPX-formaat te migreren, de eerste stap om in de nabije toekomst bij een MSIX-pakket te komen, terwijl je nog steeds je MSI-pakketten voor de Windows 7-gebruikers bouwt.

Bekijk deze video van Microsoft.

 

Gelicentieerde gebruiker?

Als u een professionele of hogere licentie hebt, hebt u al toegang tot al deze functies en kunt u zelfs nog meer naar de pagina Builds gaan en UWP APPX aan uw project toevoegen en vervolgens testen.

Application Packager?

Als u een gebruiker van onze Architect-editie bent , kunt u elk project openen voor de apps die u opnieuw hebt gepackt en gewoon naar de pagina Builds gaan om uw APPX-build te genereren, samen met uw MSI-build, net als een ontwikkelaar zou doen. U hoeft het pakket niet opnieuw te converteren.


MSIX.jpg
Data & Inschrijven

Inhoud & Download