AIMED Academy Materialen

AIMED ACADEMY - Lesmaterialen Recycling-books.jpg

AIMED Academy maakt voor haar opleidingen gebruik van digitale lesmaterialen.
Deze zijn tijdens de training beschikbaar op een extra beeldscherm. Daarnaast wordt tijdens de training een handout (hardcopy) ter naslagwerk verstrekt.

Optioneel kan de "AIMED Academy Experience Kit" worden besteld. Hierin zit een luxe trainingsmanual, een korting voucher voor een volgende inschrijving en meer. (Bestellen van deze kit tijdens/na de training kan ook, dan versturen wij zonder verzendkosten.)

AIMED_Academy_Experience_Kit.png

Waarom kiezen voor digitale lesmaterialen?

 • Leesbaarheid & comfort; We gebruiken een groot A4 LCD scherm (per cursist), voor goede “handsfree” weergave van de lesmaterialen.
 • Logistieke en milieu, MVO;
  Minder transport en verspilling van papier en inkt. Alleen al in Nederland wordt per jaar 2,8 miljoen ton aan papier gebruikt. 
 • Flexibiliteit en altijd de meeste recente trainingsmaterialen;
  Regelmatige ipv jaarlijkse updates van oefeningen en software versies.
 • Praktische bruikbaarheid;
  De complexiteit van de classrooms & IT infrastructuur is niet eenvoudig na te bouwen. Dit maakt het haast onmogelijk om de oefeningen later te reconstrueren. En als u de cursusomgeving wel na kunt bouwen, dan bent u dusdanig kundig dat u de oefeningen niet meer nodig hebt.
 • Virtual Classroom; Met digitale materialen kunnen we de hele wereld bereiken en voorzien van lesmaterialen via internet.
 • Kosten; Drukwerk is duur. Besparingen hierop verwerken wij in de prijs van de training. Onze trainingen zijn mede hierdoor gunstiger geprijsd.
 • Copyright issues;
 
Het resultaat is actuelere, betere, originelere én voordeligere trainingen!